Då var vi här igen

Jag har tusen frågor som vanligt när det gäller husvagnen som vi ska ta med ut här om någon vecka. Frugan är så redo och barnen har jag aldrig sett så engagerade. Däremot så fick jag nyligen till mig att jag måste köpa mig en bromsvajer från Valeryd och jag förstod ingenting. För det första – vad är ens en bromsvajer? Och just bromsvajer från Valeryd hjälper inte särskilt mycket med att förstå mer.

Så jag ber er – skicka in kommentarer och meddelande och berätta för mig vad detta är bra för så lovar jag att hålla er uppdaterade på hur vår semester visar sig bli. Jag hoppas helt enkelt att frugan blir nöjd, barnen tycker om husvagnen trots allt och att jag med eller utan bromsvajer, eller utan att veta vad det är för något i alla fall, kan njuta av en härlig semester.

Semester

Fortsättningsvis kommer jag vilja prata mer semester här och därför kommer jag även passa på att skicka ut en fråga om vart man kan tänkas åka när man söker efter bra promenader får barnfamiljer. Vi är ju fyra stycken totalt, två ungar på 9 respektive 12 och känner att vi vill ta med dem ut på lite äventyr när väl vår bromsvajer från Valeryd dykt upp. Jag tror att jag skulle behöva fler tips på promenadstråk än vad jag vet idag och jag hoppas att jag helt enkelt kan få ta del av både och i detta forum.

Om du som sagt har några som helst kommentarer eller invändningar så dela gärna med dig, jag kommer skriva ytterligare ett inlägg här när jag har lite mer kött på benen och kanske kan fortsätta dela kunskapen som brukar finnas här. SÅ kommentera på här nu så vi kan komma iväg och känna oss trygga med husvagnen! Tack och hej!