Vackra pärlor för egen smyckestillverkning

Ett av mina största intressen sedan så länge jag kan minnas är att tillverka mina egna smycken. Det finns inget som är så rogivande som att få sitta ner och skapa någonting vackert man sedan kan ha på sig, eller varför inte ge bort till någon man tycker om. Det är något förtrollande att kolla på alla pärlor i olika färger och former för att sätta samman en riktigt fin kombination.

Pärlgrossisten har pärlor för allas personliga smak

Jag köper alla mina pärlor från Pärlgrossisten då jag tycker dom har ett fantastiskt brett sortiment av alltifrån glaspärlor till halvädelstenar och vaxade glaspärlor samt mycket, mycket mer. Pärlgrossisten erbjuder pärlor för allas personliga smak och önskemål, dessutom är det otroligt prisvärt.

Personliga namnarmband och somriga snäckskalssmycken

I helgen kommer mina brorsdöttrar på besök till mig och är det något vi har gemensamt är det intresset för att pyssla. Så nu tänkte jag beställa hem lite nya olika pärlor vi kan roa oss med när dom kommer hit. Jag tror att dom skulle tycka det var roligt att göra personliga namnarmband och kanske något somrigt halsband att ha på sig så jag tänker att jag köper bokstavspärlor, snäckskalspärlor och sötvattenspärlor. Just sötvattenspärlor tycker jag är så himla fina då de ofta förekommer i lite olika former och det finns massvis av färger att välja mellan. Själv har jag fastnat lite extra för keramikpärlor med olika vackra blomstermönster på, så det kommer jag att beställa till mig själv.

När man köper pärlor från Pärlgrossisten kan man räkna med att få pärlor i kvalitet och till ett bra pris. Jag rekommenderar verkligen alla att testa göra era egna smycken. Vem vet, kanske kommer ni gilla det lika mycket som jag gör och hitta en ny, kreativ hobby.